top of page

350 x 350 x 2mm

600 gr

aluminium

- 30°C > 50°C 12 V

 

NoAAh+ ( interne Lion batterij van 1Ah )

350 x 350 x 18 m

Een elektrisch schaakbord ……. dat 12 V geeft , niet neemt.

Kleine elektronica is niet meer weg te denken uit het outdoor gebeuren. Digitaal fototoestel, GPS, satelliettelefoon, hoofdlamp en smartphone maken expedities veiliger en hebben zo hun plaats veroverd in de standaard uitrusting van de avonturier. Hoe beperkt hun verbruik ook is, de batterijen zijn vaak een probleem. Ze lopen al na één nacht in de vrieskou leeg, kunnen lekken en zijn schadelijk voor het milieu. Verder zijn ze moeilijk te recycleren en vormen de reserve Aa-tjes een extra gewicht.

 

Een NoAA+ biedt de oplossing. Een bord met 32 polykristallijne vlakjes die in serie geschikt zijn tot een schaakspel. Bovenop de rugzak, fietstas, pulka of boot levert noAA+ energie via een 12V stekker. Bovendien is het ultralicht, robuust en waterdicht.

 

Outdoorliefhebbers die moeten wachten op beter weer, kunnen intussen de tijd doden met ’s werelds oudste en meest bekende bordspel. Een spel dat de mens al duizenden jaren kent en zo oud is als de Bijbel. Het bevordert de concentratie en creativiteit. Het stimuleert het geheugen, houdt de sporter ook op mentaal vlak alert en versterkt het ruimtelijke en analytische denkvermogen.

 

Met NoAA+ aan boord wordt het verlaten van het vasteland een feest. Reis je Noah achterna, autonoom en door gebieden waar geen stopcontacten voorhanden zijn. Wachten wordt een spel en de avonturier herontdekt een dieper contact met de natuur.

bottom of page